Vi anvender cookies for at indsamle statistiske data. Det hjælper os med at forstå, hvordan du bruger Bookmate Journal, så vi kan forbedre brugeroplevelsen af siden og de publicerede artikler.

Bookmate logo

om

Hvad er Bookmate Journal?

Bookmate Journal er et tillæg til Bookmate, der er en streamingtjeneste for e-bøger og lydbøger. Journal er stedet, hvor vi kan gå i dybden med den litteratur og de læseoplevelser, der kan findes på Bookmate.

Bookmate Journal handler ikke om anmeldelser og marketingtekster. Her finder du baggrundsartikler, tendensartikler, interviews, forfatterportrætter, nørderier og meget andet. Kort sagt er Journal en digital platform for fordybelse i litteraturen, der har til hensigt at dele læselysten og inspirere til nye store læseoplevelser.

Indholdet på Bookmate Journal leveres af Bookmates egne redaktører fra hele verden, af håndplukkede eksterne skribenter og i nære samarbejder med forlagene.

Artiklerne på Journal linker direkte til de bøger og forfattere, der skrives om, så du selv kan dykke ned i læseoplevelserne med det samme – såfremt du har abonnement på Bookmate. Indholdet på Journal er frit tilgængeligt for alle.

God læselyst!